HIV-sneltest FAQs - Veelgestelde vragen over onze gratis HIV-sneltest

Chat on WhatsApp

* Do not include sensitive information

Over De HIV-Test

Heb je vragen over hoe vertrouwelijk de gratis hiv-test is?

AHF Checkpoint Amsterdam supporting HIV testing and prevention with condom promotion

Het kennen van uw hiv-status is een sleutelfactor om voor uw gezondheid te zorgen en tegelijkertijd uzelf en uw partners te beschermen tegen het oplopen van het virus. De gratis hiv-sneltesten zijn beschikbaar bij het AHF Checkpoint Amsterdam, verschillende pop-up locaties en in onze mobiele testunit. e kunt je gemakkelijk, vertrouwelijk, snel en gratis laten testen.

Klik op de onderstaande vragen om antwoord te krijgen op de meest gestelde vragen:

Op de hoogte zijn van je hiv-status is de beste manier om je eigen gezondheid en die van je partner of partners te beschermen. Mocht je hiv hebben opgelopen, dan biedt een vroegtijdige diagnose je een hele grote kans op een lang en gezond leven. De ongeveer 2.800 mensen in Nederland die zonder het te weten leven met hiv, zouden anderen kunnen besmetten. Ben je seksueel actief, laat je dan testen. Testen op onze locatie is gratis, snel, gemakkelijk en 100% vertrouwelijk.

Testen op onzelocaties is altijd gratis; het wordt snel, gemakkelijk en in een laagdrempelige omgeving uitgevoerd.

Een hiv-test is altijd gratis.

De test zelf neemt 1 tot 20 minuten in beslag, afhankelijk van het type test dat gebruikt wordt.

Voor de hiv-sneltest is een klein druppeltje bloed nodig.

Je ontvangt je resultaten voordat je onze locatie verlaat.

De test wordt uitgevoerd door een speciaal hiervoor opgeleide en gecertificeerde hiv-counselor.

Wij verzamelen alleen de minimale informatie die nodig en vereist zijn om je individuele behoeften te analyseren en om ons te helpen je hoogwaardige diensten aan te kunnen bieden. Wij streven ernaar om het proces zo eenvoudig mogelijk te houden.

Als je een hiv-positieve testuitslag krijgt, zullen onze begeleiders je door de volgende stappen loodsen. Hiv is niet geheel te genezen, maar het is wel te behandelen en de behandelingen zijn zeer effectief.

Onze missie is het om te zorgen voor mensen die leven met hiv. Als je positief test, zullen onze deskundige medewerkers je steunen in de fase waarin de diagnose van hiv-infectie wordt bevestigd en de juiste behandeling wordt gestart.

Ready to schedule a free test? Click to chat on WhatsApp!

* Do not include sensitive information